Heer van Scherpenzeelweg 14, 5731 EW Mierlo
E: info@onsmierloostheater.nl

Deze voorstelling is uitverkocht.

15 op voorraad

Nieuwe datum voorstelling Harry Sacksioni

Onlangs kon de voorstelling van Harry Sacksioni niet doorgaan omdat Harry ziek was. Gelukkig hebben we een nieuwe datum kunnen vastleggen. Harry Sacksioni komt op zaterdag 2 juni naar Ons Mierloos Theater. De voorstelling begint om 20.15 uur.

Toegangskaarten

Met de kaarten van 17 februari heeft u toegang tot de voorstelling van 2 juni. U hoeft hiervoor niets te doen. Bent u verhinderd, dan krijgt u uw geld terug. Stuur dan voor 1 mei een mail naar onsmierloostheater@gmail.com met uw naam, IBAN bankrekeningnummer, bestelnummer en stoelnummer(s). U ontvangt uw geld binnen twee weken op uw bankrekening.

Harry Sacksioni – Once upon a time…

In zijn programma Once upon a time… laat Harry Sacksioni zijn gitaar spreken via zijn meest geliefde filmmuziek. Na een imponerend live optreden van de grote filmcomponist Ennio Morricone, sloeg de vonk bij Harry over en werd filmmuziek zijn nieuwe uitdaging. Hoofdthema’s uit o.a. Once Upon a Time in the West, The Pink Panther, The Sting en James Bond krijgen een bijzondere ‘Sacksioni aanpak’. Ook maakt hij ruim baan voor de muziek die hij onder verschillende TV reclamefilms speelt, waaronder het wonderschone Vincent. (Don McClean). Omdat Harry als componist nooit stil zit, zal uiteraard nieuw materiaal niet ontbreken, aangevuld met nummers van zijn nieuwste, met veel superlatieven overladen live dubbel-cd ‘Vijfenzestig’. Sacksioni verricht in dit programma weer kleine wondertjes op de gitaar en het is dan ook niet voor niets dat deze gitaarvirtuoos dit jaar voor de vijfde (!) keer op rij werd uitgeroepen tot de beste akoestische gitarist van de Benelux.

za
2
jun
Harry Sacksioni - nieuwe datum: za 2 juni 2018!
Once upon a time…
toegang 17.50
incl. consumptie
aanvang
20.15 uur