Heer van Scherpenzeelweg 14, 5731 EW Mierlo
E: info@onsmierloostheater.nl

Deze voorstelling is uitverkocht.

111 op voorraad

Deze voorstellingen stonden oorspronkelijk gepland op vrijdag 4 december 2020. Door omstandigheden worden de voorstellingen verplaatst naar vrijdag 9 april 2021. Aanvangstijden 19.30 en 21.30 uur.


Ed Struijlaart – Alles op Rood

Na het succes van zijn eerste theatervoorstelling ‘Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran’ komt Ed Struijlaart terug met een nieuw persoonlijk programma. In Alles op Rood neemt Ed je mee op zijn muzikale reis van de afgelopen tien jaar.

Vanaf het moment dat Ed op zijn negende Eric Clapton op televisie zag wist hij dat zijn toekomst in de muziekwereld lag. Alleen, durf je die sprong te wagen en wanneer? Waar begin je? Hoe maak je van je dromen werkelijkheid? En wat doe je als het tegenzit? In 2010 nam Ed Struijlaart die gewaagde beslissing. Hij zei zijn baan op om zich volledig te kunnen storten op zijn grote passie: de muziek.

Struijlaart speelt zijn meest bekende nummers, maar ook songs die hij voor anderen schreef en nog nooit eerder speelde. Er is zoveel materiaal wat gespeeld kan worden dat Ed heeft gekozen voor een belangrijke rol voor het lot. Op bepaalde momenten in de voorstelling zal een rad van fortuin bepalen welk lied er gespeeld gaat worden. Op deze manier zal geen enkele avond hetzelfde verlopen!

Na tien jaar maakt Ed de balans op: was de sprong het waard om alles op rood te zetten?

Ed Struijlaart
'Alles op rood'
toegang € 15,00
incl. consumptie
aanvang
19.30 / 21.30 uur