Heer van Scherpenzeelweg 14, 5731 EW Mierlo
E: info@onsmierloostheater.nl

Nieuws

Beste theaterbezoeker,

Met trots presenteren wij ons nieuwe theaterprogramma. Een programma vol met muziek, theatershow en cabaret. Met nationale en regionale artiesten. Uw zintuigen worden geprikkeld

met bijzondere, spetterende en spectaculaire voorstellingen tijdens een gezellig avondje uit in Ons Mierloos Theater.

Ook zijn we trots op onze nieuwe website. Een frisse online omgeving waar we onze theatervoorstellingen nog overzichtelijker kunnen aanbieden. En bestellen en betalen gaat voortaan een stuk eenvoudiger.
Kijk gerust eens rond op www.onsmierloostheater.nl.

Bent u ook benieuwd naar het programma?
We nemen u in vogelvlucht mee naar het nieuwe theaterseizoen.

Stefano Keizers, zelfs als hij nog niet op het toneel staat, ontregelt hij het publiek. Stefano Keizers balanceert op de grenzen van absurdisme en surrealisme.
Het Rosenberg Trio, het Rosenberg Trio bestaat uit Stochelo Rosenberg, Nous’che Rosenberg en Nonnie Rosenberg. Ze spelen gypsy jazz geïnspireerd door hun muzikale held Django Reinhardt.
Mark van de Veerdonk, een lachspektakel met deze Brabantse cabaretier.
Joris Linssen, Nederlandstalige band met een flinke scheut Mexicaanse peper, lonken naar de liefde en de lach als een dronken Mexicaan aan het balkon van een onbereikbare schone.
Marlon Kicken, is een bijzondere verschijning; veertig plus, lange dreadlocks, skateboardend, pratend met een zachte ‘G’ en hilarisch.
Tinkers Drinkers Dreamers, zorgt met hun ballads en instrumentals voor een terugblik richting de beginjaren zeventig toen de Engelse en Ierse folkbands hun hoogtijdagen kenden.
Cabaretteketet, maak kennis met opkomende cabarettalenten, geniet volop van reeds gevestigde namen en laat jezelf verrassen.
Harry Sacksioni, met afstand de beroemdste akoestische gitaarvirtuoos van Nederland.
Rob Scheepers, schetst in scherpe en herkenbare grappen zijn worsteling met de vooruitgang.
Op zoek naar Johan, akoestische folk en stevige country-blues songs (Brabicana) die één ding gemeen hebben: een goed verhaal!

Wilt u meer weten over deze voorstellingen? Blader dan rustig verder. Of kijk op onze website en geef meteen uw bestelling door. Let op, er vindt geen voorverkoop plaats. De reserveringen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. Dus reserveer tijdig en zorg dat u erbij bent.

We ontvangen u graag in

Ons Mierloos Theater

Het gezellige, gastvrije dorpstheater om de hoek.
Alvast veel plezier!

Stichting Ons Mierloos Theater
Joyce Slegers
Ruud van Zon
Eugène Teunisse
Marga van Neerven
Betty van de Laar