Heer van Scherpenzeelweg 14, 5731 EW Mierlo
E: info@onsmierloostheater.nl

Algemene informatie

Parkeren

In de nabije omgeving van ’t patronaat vindt u voldoende gratis parkeerplaatsen en mindervaliden-parkeerplaatsen.

Aanvangstijd

Per voorstelling is de aanvangstijd aangegeven. Het is prettig voor onze gasten en voor de artiesten om op tijd te beginnen. Kom dus op tijd!

Garderobe

Om de veiligheid in de zaal zo optimaal mogelijk te maken is het niet toegestaan overkleding mee te nemen in de zaal. Bij de ingang van de zaal vindt u de onbewaakte garderobe. Stichting mfa of Stichting OMT kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade en/of diefstal.

Veiligheid

Oriënteer u voor aanvang van de voorstelling zodat u, mocht het onverhoopt nodig zijn, zo snel mogelijk de zaal kunt verlaten via de (nood)uitgangen.

Rolstoelgebruik

Het is mogelijk in de zaal rolstoelen te plaatsen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn verzoeken wij u dit bij de reservering kenbaar te maken via info@onsmierloostheater.nl

Slechthorenden

De zaal is voorzien van een ringleiding. Indien de artiesten microfoons gebruiken wordt het geluid door deze ringleiding via uw gehoorapparaat versterkt.

Fotograferen

Het is zonder toestemming van Stichting OMT niet toegestaan tijdens de voorstelling foto-, film- en/of geluidsopnamen te maken.

Telefoons & oproepapparatuur

Mobiele apparatuur dient voor de voorstelling te worden uitgeschakeld. Deze apparaten kunnen niet alleen hinderlijk zijn tijdens de voorstelling, maar storen tevens de zenders van de technische installaties.

Roken

In ’t Patronaat geldt een algeheel rookverbod.

(Pauze)drankje

Bij de entreeprijs van de voorstelling is een (pauze)drankje inbegrepen. Bij het betreden van de zaal ontvangt u een consumptiemunt welke u kunt inwisselen voor een drankje naar keuze in ons theatercafé.

Indeling

Afhankelijk van het soort voorstelling en het aantal bezoekers is de zaal ingedeeld in theateropstelling, dwarsopstelling of centeropstelling. Bij theateropstelling is er plaats voor maximaal 150, bij dwarsopstelling 80 en bij centeropstelling 100 bezoekers. Alle zitplaatsen zijn van nummers voorzien. Dit stoelnummer is op uw ticket vermeld. Aan deze stoelnummers kunnen geen rechten worden ontleend. Stichting OMT behoudt zich het recht voor af te wijken van deze stoelnummering.

Programma

De aankondigingen zijn onder voorbehoud. Voorstellingen kunnen worden ingelast of door omstandigheden worden uitgesteld of zelfs komen te vervallen. Bezoek onze website www.onsmierloostheater.nl voor eventuele wijzigingen in de programmering.

Op de hoogte blijven

De meest actuele informatie vindt u op www.onsmierloosheater.nl. daar kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief zodat u regelmatig op de hoogte wordt gehouden. Uiteraard kunt u ons mierloos theater ook volgen via Facebook.