Heer van Scherpenzeelweg 14, 5731 EW Mierlo
E: info@onsmierloostheater.nl

Algemene informatie

Parkeren

In de nabije omgeving van ’t patronaat vindt u voldoende gratis parkeerplaatsen en mindervaliden-parkeerplaatsen.

Aanvang voorstelling in Coronatijd

Onze voorstellingen zullen in de Coronatijd niet altijd de vertrouwde aanvangstijd van 20.15 uur hebben. Met de huidige regelgeving van het RIVM kunnen we minder gasten per voorstelling toelaten. Hierdoor hebben we er voor gekozen om een aantal voorstellingen twee maal per avond/dag te spelen. Voor voorstellingen op zondag geldt dan een aanvangstijd van 16.00 uur en/of 20.15 uur. Voor vrijdag- en zaterdagavonden geldt een aanvangstijd van 19.30 uur en/of 21.30 uur. Mochten de richtlijnen aangepast worden zodat we weer 150 bezoekers kunnen ontvangen dan wordt de aanvangstijd weer teruggezet naar 20.15 uur. We zullen u tijdig berichten over de aanvangstijd van de door u gekozen voorstelling.

Garderobe

De garderobe is in Coronatijd gesloten. Wij vragen u om de jassen mee naar binnen te nemen.

Veiligheid

Oriënteer u voor aanvang van de voorstelling zodat u, mocht het onverhoopt nodig zijn, zo snel mogelijk de zaal kunt verlaten via de (nood)uitgangen.

Rolstoelgebruik

Het is mogelijk in de zaal rolstoelen te plaatsen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn verzoeken wij u dit bij de reservering kenbaar te maken via info@onsmierloostheater.nl

Slechthorenden

De zaal is voorzien van een ringleiding. Indien de artiesten microfoons gebruiken wordt het geluid door deze ringleiding via uw gehoorapparaat versterkt.

Fotograferen

Het is zonder toestemming van Stichting OMT niet toegestaan tijdens de voorstelling foto-, film- en/of geluidsopnamen te maken.

Telefoons & oproepapparatuur

Mobiele apparatuur dient voor de voorstelling te worden uitgeschakeld. Deze apparaten kunnen niet alleen hinderlijk zijn tijdens de voorstelling, maar storen tevens de zenders van de technische installaties.

Roken

In ’t Patronaat geldt een algeheel rookverbod.

(Pauze)drankje

Bij de entreeprijs van de voorstelling is een (pauze)drankje inbegrepen. Bij het betreden van de zaal ontvangt u een consumptiemunt welke u kunt inwisselen voor een drankje naar keuze in ons theatercafé.

Zaal indeling in Coronatijd

We vragen u bij reservering aan te geven wat uw groepssamenstelling is. Per voorstelling zullen wij afhankelijk van de groepssamenstelling een zaalindeling maken. We houden hierbij rekening met de richtlijnen van het RIVM. U ontvangt daarom pas na binnenkomst het nummer van uw stoelreservering.

Programma

De aankondigingen zijn onder voorbehoud. Voorstellingen kunnen worden ingelast of door omstandigheden worden uitgesteld of zelfs komen te vervallen. Bezoek onze website www.onsmierloostheater.nl voor eventuele wijzigingen in de programmering.

Op de hoogte blijven

De meest actuele informatie vindt u op www.onsmierloosheater.nl. daar kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief zodat u regelmatig op de hoogte wordt gehouden. Uiteraard kunt u ons mierloos theater ook volgen via Facebook.